Truck interieur

  Truck interieur verzorgen? Dat kunt u overlaten aan AB-interieurs. Inmiddels hebben wij een jarenlange staat van dienst opgebouwd op het gebied van inrichting van truck interieurs. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Als truckchauffeur wilt u immers toch ook dat uw truck het interieur heeft dat helemaal bij u past? Doe dan vandaag nog een beroep op AB-interieurs.

  Truck interieur: de mogelijkheden

  Op het gebied van truck interieur is er echt van alles mogelijk. Naast het bekleden van uw interieur verzorgen wij ook het volgende:

  • Media & Audio
  • Verlichting
  • Spuitwerk
  • Foliedippen
  • Diverse soorten stikwerk
  • Stanswerk (vorm dat uit het leer komt)
  • Borduursels

  Kortom, echt alles is mogelijk. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over truck interieur? Schroom niet en contact met ons op. AB-interieurs realiseert alles geheel naar uw wensen.

  De buitenkant van de truck

  Uiteraard is niet alleen het interieur van uw truck belangrijk, ook de buitenkant is een belangrijk. Dat snappen we bij AB-interieurs maar al te goed. In samenwerking met een aantal andere bedrijven verzorgen wij ook de verfraaiing van de buitenkant van uw truck. Denk aan kistopbouw, lampen opbouwen / inbouwen, spuitwerk, staande uitlaat, special paint en nog veel meer.

  Wij realiseren alles in én op uw vrachtwagen. Heeft u een speciale wens? Geen vraag is ons teveel. Leg het ons voor en samen bespreken we de mogelijkheden.

  De mogelijkheden van truck interieur uitgelegd

  Hieronder leggen wij u de verschillende mogelijkheden van truck interieur nog even toe:

  Foliedippen:
  Dit is een project waarbij het object een echte hout- of marmerlook krijgt. Maar ook bijvoorbeeld slangenleer is mogelijk en nog veel meer!

  Spuitwerk:
  Spuitwerk is erg belangrijk, dat weten we maar al te goed. Daarom werken we samen met een bedrijf dat het spuiten van vrachtwagens vervaardigd heeft als specialisme. Zowel voor interieur als exterieur.

  De drie soorten knoopen:
  De eerste soort is capitonneren zie je ook veel terug bij chesterfield bankstellen. Het is een duurder soort van knoopen. In combinatie met ledverlichting is het erg chic. Alle drie de soorten is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Truckopbouw:
  Opbouwen van u truck behoort ook tot de mogelijkheden. Dit doen we ook weer in samenwerking met een bedrijf dat staat voor zijn vak.

  Losse stoffering:

  Losse gordijnen sets, hoezen, of noem maar op is hier ook te verkrijgen. We maken het zelf, maar in samenwerking met een ander bedrijf wordt dit ook op bestelling in een atelier gemaakt.